Neem Contact Op

Algemene vragen? Vragen van de pers, individuen, of ingezonden brieven? Verstuur deze hier inclusief een titel in volledige hoofdletters aan het begin van je vraag. Medewerkers van het Instituut zullen dan snel op u reageren.

Contact us

  Wil je schrijven voor het Nederlands Instituut voor Praxeologie of Praxeologie.nl? Stuur je stuk dan hier in. We accepteren inzendingen die geschreven zijn in goed Nederlands of Engels van ongeveer 1500 woorden. Langere of kortere inzendingen moeten eerst worden besproken. Je inzending mag in publieksstijl of academische stijl zijn geschreven.

  Je mag ook stukken opsturen die je al ergens anders hebt gepubliceerd, mits er geen sprake is van een overschrijdende copyrightclaim van het originele publicatieplatform. Wees je bewust dat het je eigen verantwoordelijkheid is om te kijken of er sprake zal zijn van een copyrightschending.

  Contact us

   Ben je geïnteresseerd om voor ons te werken? Stuur ons dan een motivatiebrief met je achtergrond, professionele interesses en wat je denkt bij te kunnen dragen aan het instituut zowel als een C.V.
   Als je vragen hebt over stages, zet dan “Stage vraag” in de titel van je email.

   We kijken uit naar jullie sollicitaties!

   Contact us

    Privacy Preferences
    When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.